Την Παρασκευή ο Τάσος Σκιάδας και η ορχήστρα του live στο«Level» !

Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 18:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Παρασκευή ο Τάσος Σκιάδας και η ορχήστρα του live στο«Level» !

Οι λάτρεις του καλού έντεχνου-λαϊκού τραγουδιού και των εκλεκτών γεύσεων έχουν στη διάθεσή τους το δικό τους χώρο, το στέκι που τολμά να κάνει τη διαφορά, με βραδιές διασκέδασης που φέρνου την πληθωρικότητα στη μονότονη νυχτερινή ζωή της Σπάρτης! Το “Level Resto Coffee Bar”, στον πεζόδρομο Κλεομβρότου, έχοντας ως μότο το «Όλα τριγύρω αλλά…Zoύν», διοργανώνει τον 3ο κύκλο ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή αγαπημένων μουσικών σχημάτων της Σπάρτης. 

Αυτή την Παρασκευή 3/11 live με τον Τάσο Σκιάδα και την ορχήστρα του:
Κιθάρα-Τραγούδι:Τάσος Σκιαδάς
Μπουζούκι-τραγούδι:Νίκος Σταυρόπουλος
Τραγούδι: Ευτυχία Γεωργανέ
Κρουστά: Νίκος Δημητρακαράκος

Ο Τάσος Σκιαδάς, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο κοινό της Σπάρτης και όχι μόνο, με ένα ανανεωμένο μουσικό σχήμα, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Συνδυάστε το μουσικό "ταξίδι" με τις λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις που περιλαμβάνονται στο νέο μενού του "Level", συνοδεία επιλογών από την πλούσια λίστα οίνων (wine list)!

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική βραδιά που θα περιλαμβάνει πολύ τραγούδι, φαγητό, αλλά και εκπλήξεις! Κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας τώρα! Τηλέφωνα για reserve: 27310 82442 και 6945 108733.

IMG 3310

“Level Resto Coffee Bar”

Πεζόδρομος Κλεομβρότου 13-17, Σπάρτη

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.