Όλοι γινόμαστε ένας σύγχρονος Οδυσσέας στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης!

Βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 18:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όλοι γινόμαστε ένας σύγχρονος Οδυσσέας στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης!

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για συνεχή επιμόρφωση αλλά και έγκυρη και αποτελεσματική μετάδοση γνώσεων, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης έχει προγραμματίσει για τον μήνα Μάιο, βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Ο Οδυσσέας μέσα μας». Συντονίστρια είναι η  Αντιγόνη Δαρβύρη, ψυχολόγος-σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και η Νίνα Κολοβού, υπεύθυνη του εικαστικού εργαστηρίου του Ωδείου.

Το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή 20 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο βιωματικό εργαστήρι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον «Οδυσσέα μέσα μας», «ένα εσωτερικό ταξίδι που θα κληθούμε να κάνουμε αργά ή γρήγορα» αναφέρουν οι διοργανωτές. Στο «ταξίδι» αυτό, οι συμμετέχοντες θα γευτούν τους γλυκούς καρπούς των λωτοφάγων, θα παρασυρθούν από τις Σειρήνες, θα  αναμετρηθούν με τη Σκύλα και την Χάρυβδη, αναζητώντας πάντοτε την επιστροφή τους στην αληθινή πατρίδα.

Πρόκειται για ένα εργαστήρι αυτογνωσίας και εικαστικής δημιουργίας «που μαθαίνουμε πολυμήχανα να ανακαλύπτουμε και να εκφραζόμαστε με την Ιθάκη της ψυχής μας».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών και πάνω με ενεργή συμμετοχή. Για το Σάββατο 19/5, οι  συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να φορούν άνετα ρούχα, ενώ τα υλικά για το εικαστικό μέρος είναι χωρίς επιβάρυνση.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην γραμματεία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης (τηλέφωνα 27310 23506, 6943 474044 και 6973 553781).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών