Σε μουσικοθεατρικό διαγωνισμό για τον Μπετόβεν το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε μουσικοθεατρικό διαγωνισμό για τον Μπετόβεν το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης συμμετέχει στο Classic Music Box Μάγδας Μαυρογιάννη and Young Talents:  «Το DNA του Beethoven», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 7:30΄ μμ.

Στον πρωτότυπο διαγωνισμό - μουσικοθεατρικό αναλόγιο βασισμένο στη ζωή του Μπετόβεν συμμετέχουν οι σπουδαστές Ανωτέρας Σχολής Πιάνου: Βασίλης Γάββαρης, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Θοδωρής Σπηλιώτης της καθηγήτριας Μαρίας Βελμάχου.

H Mάγδα Μαυρογιάννη στον ρόλο μιας μοριακής βιολόγου ερευνά στο εργαστήριό της μια τούφα μαλλιών του Μπετόβεν και ξεδιπλώνει όλη την αλήθεια της ζωής του. Οι νεαροί ταλαντούχοι μουσικοί μεταφέρουν την τούφα μαλλιών από εποχή σε εποχή ερμηνεύοντας έργα Μπετόβεν για πιάνο και βιολί. Μετά το τέλος της συναυλίας – παράστασης θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων στα Young Talents.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται σε 10 και 5 ευρώ. Πληροφορίες-κρατήσεις: 210-3611206.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών