Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕΦΩΣ

Μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους, αλλά και για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους γύρω από την τεχνική λήψη και...
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕΦΩΣ
Μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους, αλλά και για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους γύρω από την τεχνική λήψη και την επεξεργασία της φωτογραφίας, διοργανώνει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.
Στο κύριο τμήμα των μαθημάτων θα γίνει γνωριμία με την τεχνική της σύνθεση, τον τρόπο λήψης, την αποτύπωση, τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών, τις ιδιότητες του φωτισμού και την τεχνική του photoshop.
Φωτογραφικές μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί, διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας, καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα, που αποτελούν τη βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης και την επεξεργασία της φωτογραφίας, είναι μόνο μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της λέσχης κάθε Δευτέρα 6 με 7 το απόγευμα και θα διαρκέσουν έως και το Μάρτιο.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, στις ώρες των καταστημάτων, με τον αντιπρόεδρο της Λέσχης κ. Ιωάννη Γκλέκα στο τηλέφωνο: 6937415187.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος