Σεμινάριο Φωνητικής από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Σεμινάριο Φωνής με τον διεθνούς φήμης έλληνα τενόρο και βασικό στέλεχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Βαγγέλη Χατζησίμο διοργανώνει το...
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο Φωνής με τον διεθνούς φήμης έλληνα τενόρο και βασικό στέλεχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Βαγγέλη Χατζησίμο διοργανώνει το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20/11 στην αίθουσα Γ. Φελούρης (Λεωνίδου 72).
Το σεμινάριο διδασκαλίας και πρακτικής πάνω στη φωνή θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους.
Ο 1ος  κύκλος απευθύνεται σε σπουδαστές που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη φωνή και το τραγούδι, σε σπουδαστές που έχουν προηγούμενη εμπειρία και υψηλότερο επίπεδο, σε επαγγελματίες τραγουδιστές, σε δασκάλους μουσικής και ηθοποιούς, σε καθηγητές (κυρίως φιλολόγους), σε δασκάλους Δημοτικών Σχολείων, σε νηπιαγωγούς, σε εκφωνητές εκπομπών και ομιλητές.
Οι συμμετέχοντες  θα δουλέψουν πάνω στους βασικούς τρόπους του μηχανισμού της φωνής και στην ανατομία του οργάνου, ενώ ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια συναυλία, σαν σύνοψη της δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη γραμματεία του Εθνικού Ωδείου, έως την Τρίτη 15/11, ενώ σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι οι ενεργά συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος