Μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Με μία σημαντική συναυλία αφιερωμένη στο τραγούδι ανοίγει το φετινό κύκλο καλλιτεχνικών και μουσικοπαιδαγωγικών εκδηλώσεών του το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης.Η...
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης
Με μία σημαντική συναυλία αφιερωμένη στο τραγούδι ανοίγει το φετινό κύκλο καλλιτεχνικών και μουσικοπαιδαγωγικών εκδηλώσεών του το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30΄ το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συναυλιών «Γ. Φελούρης» του Ωδείου, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο. Την εκδήλωση καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι και σπουδαστές της μουσικής, ιδιαίτερα οι τραγουδιστές.
Σημειώνεται, ότι η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο «Μουσικοπαιδαγωγικά Σεμινάρια 2011-2012» και στο 2012-έτος Μανώλη Καλομοίρη.
Παράλληλα, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 19 και 20/11 επιμορφωτικό σεμινάριο φωνητικής, στο πλαίσιο διεύρυνσης των γνώσεων των σπουδαστών αλλά και των δασκάλων τραγουδιού και χορωδών. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 10.30΄ το πρωί στο χώρο του Ωδείου (Λεωνίδου 72, τηλ. 27310-23506), με το διακεκριμένο έλληνα τενόρο κ. Βαγγέλη Χατζησίμο, στέλεχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και καθηγητή του Εθνικού Ωδείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος