Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης

Ρεσιταλ πιάνου... υπό το φως της σελήνης

Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 13:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης

Στον επισκέψιμο πλέον χώρο της Ακρόπολης της αρχαίας Σπάρτης υποδέχεται το κοινό η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, στο πλαίσιο των καθιερωμένων για την πανσέληνο του Αυγούστου εκδηλώσεων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 
Μετά την υλοποίηση του έργου «Προστασία, Διαμόρφωση, Ανάδειξη και Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Σπάρτης», η ΕΦΑΛΑΚ διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και το Δήμο Σπάρτης μουσική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.
 
Η μεσόφωνος Ελένη Δάβου, καθηγητές και βραβευμένοι μαθητές του Εθνικού Ωδείου (παράρτημα Σπάρτης), ερμηνεύουν έργα μεγάλων κλασικών συνθετών και του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Κυρ. Χελιώτη και υπόσχονται ξεχωριστούς μελωδικούς περιπάτους.
 
Την ημέρα της εκδήλωσης, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης της αρχαίας Σπάρτης θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις Χ. Γιαννακάκη και Γ. Κατσουγκράκη στα τηλ. 27310 25363 και 27310 28503.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti