Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση των αποστράτων αστυνομικών Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση των αποστράτων αστυνομικών Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τo Σάββατο 12 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίασή του σε τοπικό κέντρο διασκέδασης, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και πλήθος προσκεκλημένων.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος π. Γεώργιος Μπλάθρας, ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αστυνομικές και δημοτικές  Αρχές του Ννομού, συνδικαλιστικοί φορείς των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιάσκος, αφού χαιρέτισε του προσκεκλημένους,  ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα θέματα που τους απασχολούν και  στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τον τέως Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας Υποστράτηγο ε.α. Γεώργιο Μαρουδά και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνο Βοργιά, για την προσφορά τους στον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα