Με νέο ΔΣ πορεύεται η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Πρόεδρος ο Ηλ. Γρηγόρης

Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 14:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με νέο ΔΣ πορεύεται η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης πραγματοποίησε την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της, στα γραφεία της στη Σπάρτη.

Βασικά θέματα της συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός και η παρουσίαση των δράσεων του έτους 2018 από το απερχόμενο ΔΣ, ενώ πραγματοποιήθηκε οικονομικός προϋπολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για το 2019.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, από τις οποίες προέκυψε νέο ανανεωμένο σχήμα διοίκησης και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Ηλίας Γρηγόρης
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Γιανναράκος
Γραμματέας: Κατερίνα Κοκκορού
Ταμίας: Ηλίας Περγαντής
Έφορος: Στάθης Σταθάκης
Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος: Λία Λιάκου
Μέλος: Kay - Elvina Sutton
Μέλος: Νάντια Γιαννακούρου

Διανύοντας πλέον τον 18ο χρόνο λειτουργίας της, πρόθεση της νέας διοίκησης είναι «η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης να συνεχίσει ακόμα πιο δημιουργικά την ενεργή της παρουσία στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, με επίκεντρο την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά προς όφελος της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα