«Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Παράσταση κουκλοθέατρου

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου (21/3) και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22/3), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 12:00.

Ένα αγόρι θα φτιάξει έναν χιονάνθρωπο και θα τον αγαπήσει πολύ. Ο χιονάνθρωπος, για να μη λιώσει θα δραπετεύσει. Όμως θα λιώσει στο ποτάμι, θα εξατμιστεί και στο τέλος θα γίνει βροχή. Τον επόμενο χειμώνα θα καταλήξει, με τη μορφή χιονιού, στο ίδιο σημείο στη γη και θα νιώσει μεγάλη έκπληξη, όταν διαπιστώσει ότι το ίδιο αγόρι τον ξανακατασκευάζει!

Το εικαστικό θέατρο κούκλας «Πράσσειν Άλογα» ζωντανεύει, με ηθοποιό και κούκλες, την τρυφερή ιστορία που έγραψε ο Μάνος Κοντολέων, που μιλάει για τον κύκλο του νερού, συνδέοντάς τον με τον κύκλο ζωής του ανθρώπου.

Σενάριο-σκηνοθεσία-σκηνογραφία- ερμηνεία: Εμμανουέλα Καποκάκη
Μουσική σύνθεση και επένδυση: Γιάννης Χατζηιωάννου
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά 10:00-18:00).

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα