Ήταν μια αλλιώτικη γιορτή για τη Μάνα στη Σπάρτη... (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ήταν μια αλλιώτικη γιορτή για τη Μάνα στη Σπάρτη... (ΦΩΤΟ)

Αξέχαστη θα μείνει η βραδιά της Δευτέρας, 6 Μαΐου 2019, σε όλους όσοι παρακολούθησαν την υπέροχη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, για να τιμηθεί η ιερή μορφή της μάνας, που γιορτάζει τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, μέσα από τα τραγούδια για τη μάνα του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη.

Η σύζευξη λόγου και μουσικής με την ταυτόχρονη προβολή σχετικών φωτογραφιών, η επιτυχημένη επιλογή και παρουσίαση κειμένων και ποιημάτων για τη μάνα από τον ομιλητή κ. Βαγγέλη Μητράκο, οι υψηλού επιπέδου ερμηνείες του Σπύρου Κουτσοβασίλη και του Στράτη Τριανταφυλλόπουλου, οι άψογες μουσικές εκτελέσεις από τους δεξιοτέχνες μουσικούς Κώστα Βεργυρή στο μπουζούκι, Κώστα Κατσέτο στα πλήκτρα, Μπάμπη Γούλα στην κιθάρα και Νίκο Σταματάκο στα κρουστά, καθώς και οι αυθεντικές στιγμές ανθρώπινης ευαισθησίας και συγκίνησης, δημιούργησαν στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης μία μοναδική ατμόσφαιρα πολιτισμού και πνευματικής ανάτασης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Μητράκος. Χαιρετισμούς απεύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλέκτρα Βλαχονικολού και η Πρόεδρος του ΝΠΠΠ Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Γαλανοπούλου. Διαβάστηκε το ποίημα του Τάκη Σπαρτιάτη «Η μάνα του Καζαντζίδη».

Πράγματι, αυτή ήταν μία αλλιώτικη γιορτή για τη μάνα...   

Γιάννης Μητράκος 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα