Με παραδοσιακούς χορούς αποχαιρέτισαν τη χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Η επιθυμία που εκφράστηκε

Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2019 16:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με παραδοσιακούς χορούς αποχαιρέτισαν τη χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 5/6 η βραδιά παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, με τη συνεργασία του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Ανδρώνη, στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού.

Τα παιδιά του σχολείου παρουσίασαν ένα πρόγραμμα χορών από όλη την Ελλάδα που επιμελήθηκε ο δάσκαλός τους κ. Ανδρώνης. Το προαύλιο γέμισε από γονείς και όχι μόνο, που ήθελαν να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους, μιας και ο σύλλογος  πραγματοποιεί κάθε χρόνο μαθήματα στον χώρο του σχολείου.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Κωνσταντίνος Σκάλτσας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Πλειώτας και ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Νίκωνας Τζινιέρης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων  και Κηδεμόνων  στην ομιλία του εξέθεσε -πλην των άλλων- το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο, που είναι η έλλειψη αίθουσας εκδηλώσεων. Πρόκειται για ένα αίτημα ετών, καθώς όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των Γονέων-Κηδεμόνων «όταν προγραμματίζεται μια σχολική εκδήλωση, αυτή διεξάγεται είτε στους διαδρόμους, είτε σε εξωτερικό  χώρο -μη στεγασμένο  πολλές  φορές- κάτω από  αντίξοες  συνθήκες».

Στο τέλος του προγράμματος ακολούθησε χορός σε μουσική και τραγούδι των Ηλία Καππάκου, Βασίλη Βήλου και Νίκου Σταθάκη.

Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα