Θερινό εργαστήρι δημιουργικής γραφής: «Από τον μύθο στην αρθρογραφία. Εισηγήσεις ζωής»

16 - 21 Αυγούστου 2019 στη Ζάκυνθο

Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2019 16:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θερινό εργαστήρι δημιουργικής γραφής: «Από τον μύθο στην αρθρογραφία. Εισηγήσεις ζωής»

Εκπαιδευτικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής οργανώνεται από τις 16 έως και τις 21 Αυγούστου, με πρωτοβουλία της ημερήσιας εφημερίδας «Λακωνικός Τύπος» και της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Χωριού «Σκαλιά» (φορέας υποδοχής) και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Το παραμύθι, ο μύθος, η ποίηση, η αρθρογραφία, οι εισηγήσεις, είναι θέματα τα οποία θα αναλυθούν και θα δώσουν αποτελεσματικότητα στη γραφή όσων συμμετέχουν, από την ποιότητα της γλώσσας στην ποιότητα της σκέψης.

Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, ειδικότητες των κοινωνικών επιστημών, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ καθώς και φοιτητές, μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς, με μοναδική προϋπόθεση να κατάγονται από το νομό Λακωνίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ασκηθούν στη γραφή κειμένων που τους αφορούν, με βάση την ειδικότητα τους ή τα άμεσα ενδιαφέροντα τους. Κείμενα που θα παραχθούν θα δημοσιευθούν στον «Λακωνικό Τύπο».

Ημερομηνία λήξης της πρόσκλησης υποβολής βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η 12η Αυγούστου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η επιβεβαίωση της συμμετοχής θα γίνει με απαντητικό μήνυμα.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν απαιτούνται δίδακτρα. Το συνολικό κόστος ανά συμμετέχοντα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (6 ημέρες) είναι το ποσό των €60. Το εν λόγω ποσό πρέπει να καταβληθεί στον φορέα υποδοχής ως εγγύηση και ελάχιστη συμμετοχή. Η διατροφή και η διαμονή είναι δωρεάν. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισηγητές εργαστηρίου: Δημήτρης Αβούρης και συνεργάτες της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού.

 Για την αποστολή βιογραφικών και για πληροφορίες απευθύνεστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6976 478073.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα