Μετά τον Μυστρά εμποροπανήγυρη στο Φοινίκι Μονεμβασίας! (ΦΩΤΟ)

Από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετά τον Μυστρά εμποροπανήγυρη στο Φοινίκι Μονεμβασίας! (ΦΩΤΟ)

Η εμποροπανήγυρη Μυστρά ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 3/9, όμως οι πλανόδιοι έμποροι παραμένουν στη Λακωνία. Λίγοι, ενδεχομένως, γνωρίζουν ότι μετά το τέλος της διοργάνωσης στην ιστορική έδρα του Δ. Σπάρτης -και πριν μεταφερθεί στο Γύθειο (σσ από 14 έως 20/9)- η εμποροπανήγυρη διεξάγεται στο διάστημα από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου στο χωριό Φοινίκι Δ. Μονεμβασίας. Το πανηγύρι του Φοινικίου, το οποίο συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής (μετά την αλλαγή ημερομηνίας του), πραγματοποιείται στο εκκλησάκι της Παναγίας της Κρισσάς.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και να γευθούν εκλεκτά εδέσματα συνοδεία παγωμένης μπίρας και κρασιού, ενώ σήμα κατατεθέν αποτελεί η βραστή γίδα.

Αρχικά, η παραδοσιακή πανήγυρη του Φοινικίου λειτουργούσε ως εμποροζωοπανήγυρη και διαρκούσε για ένα μήνα.  

Διοργανωτής είναι ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Φοινικίου «Η Αγία Τριάς».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα