Ανοίγει αυλαία η εμποροπανήγυρη Γυθείου

Από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει αυλαία η εμποροπανήγυρη Γυθείου

Συνεχίζοντας την παράδοση ετών, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης διοργανώνει την ετήσια εμποροπανήγυρη Γυθείου, που θα διεξαχθεί από 14 Σεπτεμβρίου έως και 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο εορτασμού της Ύψωσης Του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού. Η επίσημη έναρξη της εμποροπανήγυρης θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα πατροπαράδοτο έθιμο, το οποίο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής. Αρχικά, ξεκίνησε ως ζωοπανήγυρη και διαχρονικά έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο γνωστές εμπορικές πανηγύρεις του νομού και όχι μόνο. Δεκάδες μικροπωλητές στήνουν τους πάγκους τους, προσφέροντας κάθε λογής πραμάτεια, ενώ το σκηνικό συνδυάζεται με διασκέδαση, παιχνίδι και εκλεκτά εδέσματα.

Η εμποροπανήγυρη Γυθείου πραγματοποιείται κάθε χρόνο ύστερα από την ολοκλήρωση των αντίστοιχων διοργανώσεων σε Μυστρά και Φοινίκι Δ. Μονεμβασίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα