Έργα του Σπαρτιάτη Ηλία Περγαντή σε έκθεση φωτογραφίας που εγκαινίασε ο ΠτΔ (ΦΩΤΟ)

Στο Πολεμικό Μουσείο

Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έργα του Σπαρτιάτη Ηλία Περγαντή σε έκθεση φωτογραφίας που εγκαινίασε ο ΠτΔ (ΦΩΤΟ)

Στις 21 Οκτωβρίου, το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών ξεκίνησε σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το ελληνικό έπος του 1940. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται έκθεση με αντικείμενα των πεσόντων κατά τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο, ιστορικά κειμήλια και σπάνια έγγραφα της περιόδου 1940 - 1944, καθώς και έκθεση  φωτογραφίας του Σπαρτιάτη, τέως προέδρου της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, Ηλία Περγαντή. Η έκθεση φωτογραφίας περιέχει φωτογραφίες που αναβιώνουν το έπος του 1940 και έχει γίνει σε συνεργασία με την Ομάδα Αναβίωσης του Ελληνικού Στρατού 1940 σε διάφορες περιοχές της χώρας που αποτέλεσαν επίκεντρο την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο.

Τις εκδηλώσεις εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2019.


Φωτο: INTIME


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα