Η Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού ταξίδεψε στη Γερμανία!

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις στη Βαμβακού

Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 17:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού ταξίδεψε στη Γερμανία!

 Η Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού ταξίδεψε στη Γερμανία! Στο πλαίσιο του 12ου διεθνούς συνεδρίου για βιωματικές δράσεις πολιτισμού για παιδιά  παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Ακαδημίας τόσο στη Βαμβακού, το χωριό των παραμυθιών, όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ο λαϊκός προφορικός λόγος είναι ο άξονας στον οποίο στηρίζονται όλες οι δράσεις, ώστε παιδιά και ενήλικες να προσεγγίσουν τα παραμύθια, το θέατρο σκιών και τον ιστορικό πλούτο της χώρας μας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου η Ακαδημία συμμετείχε σε εργαστήριο στο Μουσείο/Σπίτι του Γκαίτε και σε ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Φραγκφούρτης για παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του.

Η συμμετοχή της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού στο διεθνές αυτό συνέδριο και η ανανέωσή της μέσω γνωριμίας με παγκόσμιες πρακτικές και παραδείγματα, στόχο έχει να την καταστήσει σε κομβικό φορέα για την πνευματική αναγέννηση του τόπου μας.

Νατάσα Μιχαηλίδου


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα