Αναμνήσεις του «Spartan Race» σε έκθεση φωτογραφίας της ΛΕΦΩΣ

Το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου

Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 17:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναμνήσεις του «Spartan Race» σε έκθεση φωτογραφίας της ΛΕΦΩΣ

Με αφορμή τη διεξαγωγή του «Spartan Race», η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης οργανώνει φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Spartan Memories», που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από τους δυο προηγούμενους αγώνες του «Spartan Race». Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης -και τις τρείς ημέρες- θα είναι από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ.

Πιστή στο ραντεβού της με τα σημαντικά δρώμενα της πόλης, η ΛΕΦΩΣ θα φωτογραφίσει και τον φετινό αγώνα «Spartan Race» με την εθελοντική συμμετοχή 20 μελών της, έχοντας ως σκοπό την προβολή του τόπου και του ονόματος της Σπάρτης σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα