Ο Λάκωνας Ζαχ. Καρούνης στο δείπνο αγάπης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 17:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Λάκωνας Ζαχ. Καρούνης στο δείπνο αγάπης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ)

Στο φιλανθρωπικό δείπνο για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που διεξήχθη παρουσία του μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κκ Θεοδώρου Β’, τραγούδησε ο Λάκωνας ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης, την περασμένη Πέμπτη (14/11) σε χώρο εκδηλώσεων στην Αθήνα.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο κ. Θεόδωρος απένειμε στον Ζαχ. Καρούνη, το παράσημο του Λέοντος του Αγίου Μάρκου. «Μεγάλωσα σε χωριό, οπότε δεν γνωρίζω από παράσημα, όμως μια συγκίνηση την πήρα», έγραψε σε ανάρτησή του ο Λάκωνας καλλιτέχνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργάνωσαν το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και ο οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή», εορτάστηκαν και τα 15 χρόνια Πατριαρχίας του κ. Θεόδωρου Β’.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην ξεχωριστή βραδιά θα πλαισίωσαν, εκτός από τον Ζαχαρία Καρούνη, η χορωδία του Ωδείου «Θαλής» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος