Οι μαθητές γράφουν ποιήματα εμπνεόμενοι από τον Ρίτσο

Διαγωνισμός ποίησης για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Λάκωνα ποιητή

Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 15:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι μαθητές γράφουν ποιήματα εμπνεόμενοι από τον Ρίτσο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών (σσ 1990-2020) από τον θάνατο του σπουδαίου Λάκωνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας προκήρυξε περιφερειακό διαγωνισμού ποίησης με τίτλο «Μαθητικές Γραφές με αφορμή ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου».

Όλοι οι μαθητές, μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με ένα μόνο ποίημα στην ελληνική γλώσσα, πρωτότυπο και αδημοσίευτο που σε κάθε περίπτωση, όμως, θα έχει εμπνευστεί από κάποιο έργο του ποιητή της Ρωμιοσύνης.

Η συμμετοχή των μαθητών είναι προαιρετική, θα γίνεται όμως με την σύμφωνη γνώμη των γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας στο τηλέφωνο 2731363469.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα