Λάκωνες στο Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ με ξεναγό τη «Vamvakou Revival» (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 14:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες στο Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ με ξεναγό τη «Vamvakou Revival» (ΦΩΤΟ)

Με μια εκδρομή, τον καιρό σύμμαχο και Χριστουγεννιάτικη διάθεση, υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο η «Vamvakou Revival». Δεκάδες φίλοι από τη Λακωνία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης για την «Αναβίωση της Βαμβακούς», επισκεπτόμενοι το εορταστικά στολισμένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Ξεναγήσεις, παγοδρόμιο, δραστηριότητες, μουσικoχορευτικά σιντριβάνια, φώτα, χρώματα, χαμόγελα και φυσικά πολλές-πολλές φωτογραφίες είναι μόνο μερικά από όσα έζησαν οι συμμετέχοντες την Κυριακή 1/12, στον χώρο που δημιούργησε το ΙΣΝ στη μνήμη του Λάκωνα επιχειρηματία και εφοπλιστή από τη Βαμβακού.

«Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη φιλοξενία, τους συμμετέχοντες που έδωσαν έναν ξεχωριστό ρυθμό στην εκδρομή μας, αλλά και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μιας κι η εκδρομή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Αναβίωσης της Βαμβακούς”, που υλοποιείται με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του ΙΣΝ», σημειώνει η «Vamvakou Revival».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος