Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στήθηκε ο εξοπλισμός στην κεντρική πλατεία

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μικρούς και μεγάλους φίλους είναι έτοιμο να υποδεχθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Εργασίες για την εγκατάσταση των κατασκευών και του εξοπλισμού διενεργήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τεχνικά συνεργεία του Δ. Σπάρτης υπό την επιμέλεια του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και της προέδρου του κ. Ελένης Δαράκη. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το βράδυ της Πέμπτης (19/12) από την εικόνα που παρουσίαζε η κεντρική πλατεία.

Υπενθυμίζεται ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί στο διάστημα από  20 Δεκεμβρίου 2019 έως και Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2020, με δράσεις από τις 10:00 πμ έως και τις 9:00 μμ. Θα υπάρχουν εργαστήρια παιχνιδιών, ξωτικά και καλικάντζαρους, ξυλοπόδαρους και σκιτσογράφους που θα επιμεληθούν τις καρικατούρες και τα πορτραίτα των επισκεπτών, εργαστήριο γκράφιτι, face painting και body tatoo για μικρούς και μεγάλους.

Ακόμα, το κοινό θα υποδέχεται το «Μαγικό Ζαχαροπλαστείο» που θα προσφέρει στα παιδιά ζαχαρωτά με διάφορα γλυκίσματα και ποπ-κορν, ενώ θα λάβουν χώρα δράσεις όπως επιδαπέδιο σκάκι, φουσκωτά παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, διαδραστική αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, θα παρουσιαστούν παραδοσιακές παραστάσεις Καραγκιόζη με θεματική από τα Χριστούγεννα, εκπλήξεις και κόλπα από ταχυδακτυλουργό, ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το σκηνικό ο θρόνος του Αϊ-Βασίλη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti