Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας στην «Κοινωνία Μαγούλας-Ο Άγιος Νίκανδρος»

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 14:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας στην «Κοινωνία Μαγούλας-Ο Άγιος Νίκανδρος»

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 4:00 μμ, στην αίθουσα του ενοριακού κέντρου Μαγούλας, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Σωματείου «Κοινωνία Μαγούλας- Ο Άγιος Νίκανδρος».

Επίσης, ια γίνει και η κοπή της πίτας του σωματείου, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του 2019, καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2020.

Στη συνέχεια θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2020, ενώ θα γίνει εκτενής ενημέρωση των μελών για το μεγάλο πολιτιστικό έργο που θα ξεκινήσει σύντομα στη Μαγούλα, την ανέγερση του νέου πολιτιστικού κέντρου, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και έχει ήδη υπογραφεί η σχετική σύμβαση μεταξύ της
«Αναπτυξιακής Πάρνωνα» και του σωματείου.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ, που θα επωμιστεί τα δυο επόμενα χρόνια την ευθύνη για την ανέγερση του πολιτιστικού κέντρου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών