Η «Ταϋγέτη» παρούσα και το 2020! (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 16:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «Ταϋγέτη» παρούσα και το 2020! (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή του ΔΣ, μελών του συλλόγου, χορωδών της Μικτής Τετράφωνης Χορωδίας και μελών της Μαντολινάτας, παρουσία της μαέστρου κ. Φωτεινής Δημάκου-Σακκέτα, ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη», έκοψε τη βασιλόπιτα που ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος, εφημέριος του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου όπου, φίλοι και μέλη, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές.

Η πρόεδρος του ΔΣ κ. Γαρυφαλιά Γεωργακοπούλου-Μπόνου, παρουσίασε το νέο ΔΣ, ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή μουσική χρονιά και αναφέρθηκε, τόσο στο πρόγραμμα που υλοποίησε με επιτυχία ο σύλλογος το 2019, όσο και στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Στο πρόγραμμα του συλλόγου εξέχουσα θέση έχει η πρόσκληση από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στη Φλωρεντία της Ιταλίας, αλλά και η προοπτική για την συμμετοχή του συλλόγου στον εορτασμό -από τον Δήμο Σπάρτης- των 2500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών με ιδιαίτερο ρεπερτόριο και συνθέσεις του αείμνηστου Μιχάλη Μαχαίρα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti