Γιόρτασε την επαναλειτουργία της η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 12:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιόρτασε την επαναλειτουργία της η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» πραγματοποίησαν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 31/1.

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με σύμπνοια, ομόνοια και χαμόγελα για την επαναλειτουργία της Ένωσης, την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος και μέλος της Ένωσης, π. Λάζαρος Σκάγκος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας κ. Απόστολος Παπατσίρος.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν η κ. Γεωργία Πολυμενάκου, η οποία κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο του κ. Γιώργου Καραγιαννάκου.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας αναφέρει:  «Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης για την παρουσία τους, τις ευχές και την ενθάρρυνση που μας έδωσαν για τη συνέχιση του έργου μας, όπως επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον π. Λάζαρο Σκάγκο για την ευλογία και τις ευχές του, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, την κ. Σταυρούλα Σαμαηλίδου για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Γεώργιο Καραγιαννάκο για την προσφορά του δώρου». 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών