«Αναμείνατε στο ακουστικό σας»: Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ΕΘΟΛ στη Σπάρτη

Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αναμείνατε στο ακουστικό σας»: Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ΕΘΟΛ στη Σπάρτη

Συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας του Hal Salwen με τίτλο «Αναμείνατε στο ακουστικό σας», που «ανεβάζει» φέτος η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ), σε σκηνοθεσία Γαλήνης Τσεβά.

Το θεατρικό θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης) και αυτό το τριήμερο (Παρασκευή 7/2, Σάββατο 8/2 και Κυριακή 9/2), με ώρα έναρξης 9:15΄ μμ.

Επόμενες ημερομηνίες παραστάσεων: Παρασκευή 14/2, Σάββατο 15/2, Κυριακή 16/2, Παρασκευή 21/2, Σάββατο 22/2, Κυριακή 23/2.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6970 842468, καθημερινά από τις 12:00 ως τις 14:00 και από τις 18:00 ως τις 20:00.

Λίγα λόγια για το έργο:
Νέα Υόρκη. Τέλη 20ού αιώνα. Oκτώ φίλοι καλωδιωμένοι πίσω από ένα ακουστικό. Διασκεδάζουν, ερωτεύονται, μαλώνουν, διεκπεραιώνουν κάθε είδους υπόθεση μέσα από το τηλέφωνο, αλλά αναβάλλουν συνεχώς το να συναντηθούν.

Η συνήθειά τους να επικοινωνούν μόνο μέσω τηλεφώνων και υπολογιστών που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής μας, τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αντιμέτωπους με παράλογες καταστάσεις που προκαλούν αστείρευτο γέλιο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα