Πάει θέατρο η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 15:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάει θέατρο η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της να πάρουν μέρος στην παρακολούθηση των δύο θεατρικών παραστάσεων που προγραμματίζει τις προσεχείς μέρες.

Ειδικότερα:
- Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου: Την παράσταση της κωμωδίας του Hal Salwen «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» που παρουσιάζει η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να επικοινωνούν με τη Μ. Χριστοδούλου (τηλ. 6973 313053) μέχρι την Τετάρτη 12/2.
- Την Κυριακή 22 Μαρτίου: Την παράσταση «Μήδεια» του Μέντη Μποστατζόγλου (Μποστ) στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο παραπάνω τηλέφωνο για λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών