«Αναμείνατε στο ακουστικό σας»: Μία ακόμα παράσταση θα δώσει η ΕΘΟΛ

Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 16:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αναμείνατε στο ακουστικό σας»: Μία ακόμα παράσταση θα δώσει η ΕΘΟΛ

Η τεράστια προσέλευση του κόσμου στο φετινό θεατρικό έργο της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Λακωνίας (ΕΘΟΛ) με τίτλο «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και το γεγονός ότι αρκετοί είναι οι πολίτες που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, οδήγησε τα μέλη της ομάδας στην απόφαση να πραγματοποιήσουν μία ακόμα παράσταση «ως υποχρέωση απέναντι στο κοινό της Σπάρτης που δείχνει να αγαπά το θέατρο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Έτσι, εκτός από τις προγραμματισμένες παραστάσεις, την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, το θεατρικό της ΕΘΟΛ θα ανεβεί και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης). Όλες οι παραστάσεις έχουν ώρα έναρξης 9:15΄ μμ.

Μάλιστα, με απόφαση της ομάδας, τα έσοδα της τελευταίας παράστασης (Δευτέρα 24/2) θα διατεθούν υπέρ του Ερυθρού Σταυρού και του Σωματείου ΑμΕΑ Σπάρτης, στηρίζοντας έτσι το έργο τους «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ΕΘΟΛ.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Νέα Υόρκη. Τέλη 20ού αιώνα. Oκτώ φίλοι καλωδιωμένοι πίσω από ένα ακουστικό. Διασκεδάζουν, ερωτεύονται, μαλώνουν, διεκπεραιώνουν κάθε είδους υπόθεση μέσα από το τηλέφωνο, αλλά αναβάλλουν συνεχώς το να συναντηθούν.

Η συνήθειά τους να επικοινωνούν μόνο μέσω τηλεφώνων και υπολογιστών που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής μας, τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αντιμέτωπους με παράλογες καταστάσεις που προκαλούν αστείρευτο γέλιο.


Διαβάστε εδώ αποκλειστική συνέντευξη μελών της ΕΘΟΛ στον «Λακωνικό Τύπο»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα