Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος

Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2020 18:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος

Στις 11, 12 και 13 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των μελών του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Χρήστος Τσίχλης του Ηλία, Φίλιππος Τσερωτάς του Γεωργίου, Αικατερίνη Μπακη του Ηλία, Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος του Γεωργίου, Αναστασία Ανούσα του Παναγιώτη, Παναγιώτης Τσερωτάς του Νικολάου, Ιωάννης Σακελλαρίου του Παναγιώτη, Διονύσιος Καραλέκας του Ευαγγέλου, Αντώνιος Βαρζάκης του Ηλία.
Αναπληρωματικά μέλη: Χριστίνα Φαρφαρά του Σπυρίδωνος, Γεώργιος Γεωργόπουλος του Ηλία, Απόστολος Τσερωτάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Τσερωτάς του Ηλία, Ουρανία Μανεσιώτη του Χαρίλαου. Η νέα σύνθεση της εξελεγκτικής επιτροπής: Ευαγγελία Τσίχλη του Ηλία, Δημήτριος Τσαγκάρης του Χρήστου, Ματθαίος Τραπαλής του Κωνσταντίνου.
Αναπληρωματικά μέλη: Αγγελική Γκουζούλη του Κωνσταντίνου, Θέμης Μανεσιώτης του Νικολάου (τιμητικά).  

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώτος σε ψήφους στις πρόσφατες εκλογές, Χρήστος Ηλ. Τσίχλης (δικηγόρος- συνταγματολόγος), αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, για την εκλογή μου στην πρώτη θέση με 192 ψήφους από συνολικά 193 ψηφίσαντες(ποσοστό ρεκόρ συμμετοχής εν μέσω κορονοϊού), στις εκλογές του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος».

Εξάλλου, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε όλες και όλους, για την συμμετοχή τους, σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα