Άνοιξαν τις πύλες τους τα μοναδικά Σπήλαια του Διρού

Μετά από τρεις μήνες διακοπής

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξαν τις πύλες τους τα μοναδικά Σπήλαια του Διρού

Τα Σπήλαια Διρού επαναλειτουργούν και υποδέχονται ξανά με ασφάλεια τους επισκέπτες μετά την σχεδόν τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας.
Η διεύθυνση των Σπηλαίων, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας για τον Covid-19, ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας.

Διευκρινίζεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες, πραγματοποιείται μόνο η μικρή λιμναία διαδρομή ενώ η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.  Όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί και θα επαναλαμβάνονται οι απολυμάνσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όσον αφορά τις βάρκες και τα σωσίβια θα απολυμαίνονται έπειτα από κάθε διαδρομή.

Τα σπήλαια λειτουργούν από Δευτέρα ως Κυριακή από τις 9:00 π.μ. ως τις 5:00 μ.μ. ενώ το ταμείο για την έκδοση των εισιτηρίων θα κλείνει στις 4:45 μ.μ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα