Το φωνητικό σύνολο «Meizon Ensemble» θα μαγέψει το Μυστρά

Την Κυριακή 2 Αυγούστου

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 09:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το φωνητικό σύνολο «Meizon Ensemble» θα μαγέψει το Μυστρά

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» παρουσιάζει την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. το Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο «Meizon Ensemble»  και τον διεθνούς φήμης σολίστα Δημήτρη Πλατανιά. 

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά θα περιέχει συνθέσεις κοσμικής αλλά και θρησκευτικής μουσικής, γραμμένες ή μεταγραμμένες ειδικά για ανδρικές a cappella φωνές. Τη dream team των Ελλήνων μονωδών, οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων στην πρώτη συναυλία τους στο Μέγαρο Μουσικής τον περασμένο Μάρτιο, διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Το Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο «Meizon Ensemble» απαρτίζεται από τους:
Α Τενόροι: Χριστόπουλος Ιωάννης, Πλατανιάς Μιχάλης, Ζαμπούνης Κων/νος
Β Τενόροι: Πρίφτης Παναγιώτης, Ζουλιάτης Σταύρος, Νάκης Γεώργιος, Μπουρίκας Εμμανουήλ
Βαρύτονοι: Λαζάρου Αναστάσιος, Κοντέλλης Ιωάννης, Πλατανιάς Δημήτριος
Μπάσοι: Αϊβαλιώτης Θεόδωρος, Λούτας Αλέξανδρος, Δημακόπουλος Βασίλειος

Για την είσοδο στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά θα καταβάλλεται το αντίτιμο της εισόδου, το οποίο ανέρχεται στα 12 € το ακέραιο και 6 € το μειωμένο.
Μέγιστος αριθμός θεατών: 150.

Η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική και για την εξασφάλισή τους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://digitalculture.gov.gr/2020/07/andriko-fonitiko-sinolo-meizon-ensemble-apo-to-megaro-mousikis-athinon-2/ 

Μετά την έναρξη των εκδηλώσεων, η είσοδος στο κοινό δεν θα επιτρέπεται.
Σημειώνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και τον κανόνα της απόστασης του 1,5 μέτρου για την ασφαλή προσέλευση και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης.

Οι θεατές κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της παράστασης θα πρέπει να επιδεικνύουν τα δελτία εισόδου (είτε τυπωμένα είτε ηλεκτρονικά).    
Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την προσέλευσή του και μέχρι την τοποθέτησή του, καθώς και κατά την έξοδό του.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στον ιστότοπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος