Εύσημα του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης στη σπουδάστρια Ειρ. Χελιώτη

Για την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 14:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης στη σπουδάστρια Ειρ. Χελιώτη

Την εισαγωγή της ως 2η στη σειρά στο Τμήμα Φυσικής, Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πέτυχε η Ειρήνη Χελιώτη του Νικολάου και της Χρυσοβαλάντως, σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Παραρτήματος Σπάρτης. Η Ειρήνη φοιτά στο Επίπεδο Ανωτέρας Σχολής Κλασικών Κρουστών (τάξη Σύνθιας Μπαγιώκου και Σταύρου Βορίσση) και Επίπεδο Ανωτέρας Σχολής Πιάνου (τάξη Μαρίας Βελμάχου, Β΄ έτος Ειδικού Αρμονίας τάξη Γιάννη Ισμυρνιόγλου) του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης και οι καθηγητές είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία της Σπαρτιάτισσας σπουδάστριάς μας και ευχόμαστε στη ζωή της να είναι πάντα ικανή, δημιουργική και χαρούμενη.

Ο κ. Σπύρος Παυλάκης ανέφερε: «Ως διευθυντής του Εθνικού Ωδείου της Σπάρτης, συγχαίρω θερμά την τόσο ταλαντούχα σπουδάστριά μας για την μεγάλη επιτυχία της. Εύχομαι η πορεία της στην τέχνη αλλά και στην επιστήμη να είναι ανάλογη της σεμνότητας, της απλότητας, και της καλοσύνης που τη διακρίνει, και να μεγαλουργεί πάντα σε όλους του τομείς. Εύγε Ειρηνούλα μας!!!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος