Δυναμική επάνοδος για το V.Lab στη Βαμβακού

Τρία επιστημονικά εργαστήρια τον Σεπτέμβριο

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 19:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυναμική επάνοδος για το V.Lab στη Βαμβακού

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by @snforg ) επιστρέφει το Σεπτέμβριο στη Βαμβακού με τρία επιστημονικά εργαστήρια και σπουδαίες συνεργασίες.

Ένα εργαστήριο, που πιο χωριάτικο δεν γίνεται, έρχεται στο V.Lab αυτόν τον μήνα (Κυριακή 20/9 - 12:00 μμ) για παιδιά 11-14 ετών με την Ελένη Παλούμπα, χημικό και  υπεύθυνη ΕΚΦΕ Λακωνίας. Πείτε τον κωδικό V.Soap_at_V.Lab!

Στο τέλος του μήνα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «θα ταξιδέψουμε στο διάστημα, θα γνωρίσουμε το ηλιακό μας σύστημα και την αστρική μας γειτονιά, θα συζητήσουμε, θα μάθουμε, θα παίξουμε, θα κατασκευάσουμε, θα υπολογίσουμε και θα γράψουμε σε ένα πρόγραμμα για μαθητές Γ’ έως Στ’ Δημοτικού (Σάββατο 26/9 - 3:00 μμ) σε συνεργασία με το CTY Greece at Anatolia College».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο www.vamvakourevival.org/events.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος