Μετατέθηκε για το 2021 συνέδριο του Ινστιτούτου Σπάρτης

«Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης»

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετατέθηκε για το 2021 συνέδριο του Ινστιτούτου Σπάρτης

Την αναβολή του συνεδρίου με θέμα «Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης», που ήταν προγραμματισμένο για το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου, αποφάσισε το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης, με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού, του Επιμελητηρίου Λακωνίας, που στηρίζουν οικονομικά και παρέχουν την αιγίδα τους,  των Καθηγητών των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου ορίστηκε το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου 2021.

«Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή ήταν επιβεβλημένη δεδομένων των συνθηκών λόγω πανδημίας και πιστεύουμε ότι τον Ιούνιο του 2021 οι συνθήκες για την φυσική παρουσία όλων των συντελεστών του συνεδρίου στη Σπάρτη θα είναι κατά πολύ ευμενέστερες», εξηγεί το Ινστιτούτο Σπάρτης, το οποίο ευχαριστεί «όλους τους συντελεστές του συνεδρίου για την κατανόηση και την αποδοχή της πρότασής μας για αναβολή του συνεδρίου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και το Επιμελητήριο Λακωνίας για την συνεχιζόμενη στήριξη των αποφάσεών μας και των προσπαθειών μας, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την επικοινωνιακή υποστήριξη της διοργάνωσης καθώς και την επιστημονική και οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, που ομόφωνα επικροτεί την απόφαση αναβολής και δεσμεύεται για την παρουσία όλων στις 5 & 6 Ιουνίου 2021 στην Σπάρτη».

 Καταλήγοντας, το Ινστιτούτο επισημαίνει: «Θα επανέλθουμε σε χρόνο πλησιέστερο προς το συνέδριο με τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του συνεδρίου, ενώ θα κρατήσουμε ενήμερους τους υποστηρικτές του συνεδρίου μας, όλους τους ενδιαφερόμενους, τα μέλη του Ινστιτούτου Σπάρτης και τους φίλους μας για τις περαιτέρω εξελίξεις».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος