100 χρόνια από την ίδρυσή του εορτάζει ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Σπάρτης

Εκδήλωση στον ΙΝ Αγ. Νικολάου

Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 16:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
100 χρόνια από την ίδρυσή του εορτάζει ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Σπάρτης

Εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του (1920), διοργανώνει ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Σπάρτης, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄ μμ στην αίθουσα του κάτω ναού του Ιερού Αγίου Νικολάου Σπάρτης. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλους τους περιοριστικούς όρους ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας (έως 100 άτομα, σε απόσταση 1,5 μέτρων το καθένα, υποχρεωτική χρήση μάσκας κλπ).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• Χαιρετισμός του προέδρου του Συνδέσμου κ. Ιωάννη Πετρόπουλου.
• Χαιρετισμός του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κι επιτίμου μέλους του Συνδέσμου κ. Ευσταθίου.
• Αναφορά στα 100 χρόνια του Συνδέσμου από το μέλος κ. Ευάγγελο Μητράκο, συνταξιούχο δάσκαλο.
• Παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία του Συνδέσμου Γορτυνίων Σπάρτης» από τον γραμματέα του Συνδέσμου Γιάννη Μητράκο, από την αντιπρόεδρο κ. Ποτούλα Πασχαλίδη-Τσίτσου και το μέλος, πατέρα Γεώργιο Μπλάθρα, πρωτοπρεσβύτερο και λόγιο ιερέα.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα διατίθεται το βιβλίο, το οποίο αποτελεί επετειακή έκδοση του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης, με την οικονομική ενίσχυση της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης και του Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος