Οι δραστηριότητες της «Vamvakou Revival» για τον Ιανουαριο

Νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέες εμπειρίες

Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 12:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι δραστηριότητες της «Vamvakou Revival» για τον Ιανουαριο

Ο πρώτος μήνας του 2021 είναι εδώ και το νέο έτος φέρνει μαζί του ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες διασκεδαστικές δραστηριότητες μας περιμένουν και τη νέα χρονιά στη Βαμβακού Λακωνίας. Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στις εκάστοτε συνθήκες, σχεδιάζεται και υλοποιείται από την ομάδα «Vamvakou Revival», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Μια νέα χρονιά ξημέρωσε στον Πάρνωνα και νέα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, ενώ τα σημάδια της Αναβίωσης είναι πλέον ορατά. Προς το παρόν, και για τον μήνα Ιανουάριο, η «Vamvakou Revival θα συνεχίσει να σας υποδέχεται διαδικτυακά σε ψηφιακές Βαμβακίτικες εμπειρίες, εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλους.

Επειδή οι χειροτεχνίες καλλιεργούν τη φαντασία, αναπτύσσουν τις αισθήσεις, εκφράζουν σχέσεις ή συναισθήματα και μας δίνουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, μην χάσετε το καλλιτεχνικό εργαστήριο για ενηλίκους και οικογένειες (17/01) με την Ποτούλα Λαφόγιαννη.
Ένα πρόγραμμα θεατρικής αγωγής για γονείς και παιδιά 4-8 ετών (23/01) με τη Φλώρα Καλομοίρη, θα μας μυήσει στην τέχνη του θεάτρου, στο θεατρικό παιχνίδι και τη μαγεία της έκφρασης.

Και μιας και τον Ιανουάριο, τιμούμε τη Μάθηση, με την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης, το πρόγραμμά  εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Μαθαίνουμε τη φύση και παίζουμε μαζί της σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών από την Καλλιόπη Κουτρουπή, σε υλοποίηση της Μάρθας Βερδήλου (16/01) Μαθαίνουμε για τον ηλεκτρισμό και κατασκευάζουμε κυκλώματα σε εικονικό εργαστήριο από το V.Lab στον υπολογιστή μας για παιδιά 6-12 ετών, με τη Δώρα Κουρκούλη (24/01), και ανακαλύπτουμε τα μυστικά των υγροτόπων σε ένα περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 8-14 ετών από το Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας (30/01). Ο μήνας ολοκληρώνεται με ένα ταχύρρυθμο διαδικτυακό εργαστήριο ρομποτικής στο V.Lab για παιδιά 6-12 ετών (31/01), με την ομάδα ROBOT-fun της Nokia Hellas.

Για κρατήσεις θέσεων στα ψηφιακά προγράμματα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Vamvakou Revival».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος