Αυλαία έριξε το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Ανανέωσε το ραντεβού του για το Μαΐο

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 11:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυλαία έριξε το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Με ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον Βάσκικο Κινηματογράφο, έριξε αυλαία το περασμένο Σαββατοκύριακο η online έκδοση του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. 

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου ανανεώνει το ραντεβού του με το κινηματογραφόφιλο κοινό για τον Μάιο στις αίθουσες προβολών στις πόλεις που το φιλοξενούν.

Από τις 7 έως τις 16 Μαΐου στην Σπάρτη, το Γύθειο, την Καλαμάτα, την Πάτρα, το Άργος, το Ναύπλιο, την Αμαλιάδα, το Ξυλόκαστρο και την Αιγιαλεία θα παρουσιαστεί δια ζώσης ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών ντοκιμαντέρ. Ενώ μεταξύ άλλων, δρομολογείται και το αφιέρωμα στην καταξιωμένη Αυστριακή Σκηνοθέτιδα  Natalie Halla, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Βάσκικο Κινηματογράφο καθώς και η απονομή των βραβείων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών