«Μαέστροι εν δράσει» από τη «Vamvakou Revival»

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μαέστροι εν δράσει» από τη «Vamvakou Revival»

Η μουσική είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Τι καλύτερο από το να μάθουμε για αυτόν, παίζοντας. Ρυθμός, κίνηση, μίμηση, ακρόαση. Η μουσικοκινητική αγωγή εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της μουσικής με πολύ διασκεδαστικό τρόπο. «Με τη μουσική θα μεταφερθούμε σε κόσμους μαγικούς, θα παρελαύνουμε στο καρναβάλι των ζώων στη μακρινή Γαλλία, θα δούμε μουσικές πυραμίδες, θα φτιάξουμε και θα γνωρίσουμε μουσικά όργανα και άλλα πολλά», αναφέρει η ομάδα «Vamvakou Revival» (Αναβίωση Βαμβακούς) που διοργανώνει τη δράση και απευθύνει το κάλεσμα: «Μικροί μαέστροι ετοιμαστείτε!»

To διαδικτυακό εργαστήρι, που θα υλοποιηθεί από τη μουσικολόγο Ηλέκτρα Βλαχονικολού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 12:00 μμ.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν απαιτείται όμως προκράτηση θέσης στην επίσημη ιστοσελίδα της «Vamvakou Revival».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών