Στο ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 01 Ιούνιος 2021 19:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

Eξαιρετική τιμή για το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού στον Μυστρά αποτέλεσε η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, το Σάββατο 29 Μαΐου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια 2021». Την Πρόεδρο υποδέχτηκε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Καθηγητής κ. Νικόλαος Ζαχαριάς ο οποίος την ενημέρωσε για τις δράσεις και την προοπτική του Ινστιτούτου και την ξενάγησε στους χώρους του.

Ο κ. Ζαχαριάς προσέφερε στην Πρόεδρο γκραβούρα του Μυστρά του 17ου αιώνα,  ενώ η επίτιμος διευθύντρια, Καθηγήτρια κ. Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου ενημέρωσε και προσέφερε στην κ. Σακελλαροπούλου τις εκδόσεις του Ινστιτούτου για τις οποίες η ανώτατη πολιτειακή άρχοντας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland