Τα παιδιά παίζουν στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

«Άκουσε προσεκτικά και απάντησε»

Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 12:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα παιδιά παίζουν στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης διοργανώνει εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά 9 έως 17 ετών, με τίτλο «Άκουσε προσεκτικά και απάντησε», βασισμένο στη ζωή και τη δράση των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι μικροί φίλοι, ατομικά ή και ανταγωνιστικά με την παρέα τους, αφού παρακολουθήσουν προσεκτικά μια ιστορία που θα διηγηθούν οι διοργανωτές, καλούνται να μας απαντήσουν σε ερωτήσεις, που η ορθότητά τους κρύβεται στις λέξεις και τα νοήματα του κειμένου που άκουσαν.

Οι συμμετέχοντες/χουσες θα λαμβάνουν ένα κουπόνι με το οποίο θα μπαίνουν σε κλήρωση για επιτραπέζια παιχνίδια ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα της εταιρείας «Δεσύλας» με θέμα το 1821, τα οποία έχουν εκδοθεί με την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Η δράση θα διεξαχθεί από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου (Εθνομαρτύρων 1), καθημερινά από τις 10:00 πμ έως της 1:00 μμ.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2710 234410 και  6907 645842.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland