Τον Σεπτέμβριο το συνέδριο του Ινστιτούτου Σπάρτης

«Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης»

Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 13:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Σεπτέμβριο το συνέδριο του Ινστιτούτου Σπάρτης

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου του Ινστιτούτου Σπάρτης με θέμα «Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης», το οποίο είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Διεθνούς φήμης καθηγητές ξένων πανεπιστημίων, ερευνητές και ιστορικοί με ιδιαίτερη αγάπη προς τη Σπάρτη θα βρεθούν στην πόλη το διήμερο 11 και 12 Σεπτεμβρίου με σκοπό να συμμετάσχουν στο σημαντικό συνέδριο.
 «Το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους συντελεστές του Συνεδρίου, οι οποίοι με πολλή χαρά ανταποκρίθηκαν στο εκ νέου  κάλεσμα μας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και  θα παρευρεθούν στην Σπάρτη για τις εργασίες του συνεδρίου μας», σημειώνουν οι διοργανωτές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland