«Ο κρυμμένος κήπος» αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Βαμβακού

Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2021 12:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο κρυμμένος κήπος» αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Βαμβακού

Μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση μιας μεγάλης πόλης, υπήρχε ο πιο όμορφος κήπος του κόσμου, που ανήκε σ’ έναν γίγαντα. Ο κήπος αυτός ήταν περιφραγμένος με ψηλό τοίχο και κανένας δεν μπορούσε να δει τι είχε μέσα…

H ομάδα «Vamvakou Revival» καλεί το κοινό μέσα από δραστηριότητες εκπαιδευτικού θεάτρου, να ανακαλύψει «γιατί θέλουμε κάτι να είναι αποκλειστικά δικό μας και πόσο μεγάλο δώρο μπορεί να είναι τελικά το να μπορούμε να μοιραζόμαστε».

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μμ στο σχολείο της Βαμβακούς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το θεατρικό παιχνίδι.

Το εργαστήρι είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Για την είσοδο στον χώρο σχολείο και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή αρνητικό PCR ή rapid test (που διενεργείται εντός των τελευταίων 24 ωρών). Για τα παιδιά αρκεί η βεβαίωση για το τεστ (self test) στο οποίο υποβάλλονται για την πρόσβαση στο σχολείο τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti