Σε εκλογές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών

Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 12:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε εκλογές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών

Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 πμ στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και ώρες 18:30 -20:00 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021.

«Σεβόμενοι την οικονομική στασιμότητα και επειδή για δύο χρόνια ο σύλλογος δεν είχε καμία δραστηριότητα λόγω της πανδημίας, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα οι συνδρομές να αφορούν στο τελευταίο έτος και όχι στα τρία προηγούμενα», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή 12/12 και ώρα 10:00 πμ θα προηγηθεί γενική συνέλευση και στη συνέχεια η διαδικασία των εκλογών.

Σημειώνεται πως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι θα είναι ταμειακώς εντάξει. Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των μελών για να υπάρξει απαρτία, η διεξαγωγή των εκλογών μεταφέρεται για την Κυριακή 19/12/2021 και ώρα 10:00 πμ.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης, αλλά και της εκλογικής διαδικασίας, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti