«Αρχαία Ελληνική Τέχνη στα Μουσεία του Κόσμου»

Έκθεση της Σπαρτιάτισσας Μ. Ηλιοπούλου στην Αθήνα

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2022 10:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αρχαία Ελληνική Τέχνη στα Μουσεία του Κόσμου»

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της Σπαρτιάτισσας, Μαρίας Ηλιοπούλου, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 5:00 μμ στο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών.

Η Μαρία Ηλιοπούλου γεμίζει τις αποσκευές τις με τα έργα της και πραγματοποιεί στον υπέροχο χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών την έκθεση με τίτλο «Αρχαία Ελληνική Τέχνη στα Μουσεία του Κόσμου». Το δρώμενο είναι επηρεασμένο από τα πάτρια λακωνικά εδάφη της καλλιτέχνιδος, αλλά και από την Αττική, την Θήρα, την Κρήτη και τον Τάραντα της Ιταλίας.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει ο Χρήστος Π. Πλειώτας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκέπτονται μέχρι και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρες 17:00 έως 19:30.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti