Με δυο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα μοιράσει χαρά το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 10:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με δυο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα μοιράσει χαρά το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του σχολικού έτους 2022-2023, το παράρτημα Σπάρτης του Εθνικού Ωδείου διοργανώνει χριστουγεννιάτικες γιορτές με τη συμμετοχή σπουδαστών, καθηγητών και μουσικών συνόλων όλων των σχολών του.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, τα Δώρα των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη θα ζωντανέψουν στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης (Λεωνίδου 72).

Συγκεκριμένα, στις 5:30΄μμ, σε διδασκαλία και διεύθυνση Ελένης Μέντη, η παιδική χορωδία  και οι καθηγητές θα τραγουδήσουν στο άναμμα του δέντρου και θα γεμίσουν τους σάκους με δώρα και ευχές.

Στις 8:30΄ μμ, οι πιανίστες και καθηγητές Ελένη Μέντη και Γιάννης Σιψάκος θα ερμηνεύσουν σε διασκευή για τέσσερα χέρια, την εμβληματική μουσική του Καρυοθραύστη ένα από τα πιο γνωστά έργα στον κόσμο του Ρώσου συνθέτη Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι. Την όμορφη ιστορία του γενναίου Καρυοθραύστη θα αφηγηθεί η Κυριακή Χελιώτη, διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, «τα ρόδα και τα δώρα των Χριστουγέννων»  θα μυρίσουν Χριστούγεννα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης). υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης και του NΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti