«Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα ζώα» με τον «Ρούλη τον Βιβλιαρούλη»

Εργαστήρι για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 15:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα ζώα» με τον «Ρούλη τον Βιβλιαρούλη»

Ο «Ρούλης ο Βιβλιαρούλης» λατρεύει τα βιβλία και του αρέσει να μαθαίνει μέσα από ιστορίες και παραμύθια. Αυτός θα είναι και ο βοηθός των παιδιών κατά τη διάρκεια όλων των εργαστηρίων που θα διεξαχθούν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

Μέσα από το εργαστήριο του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου, τα παιδιά παρέα με τον «Βιβλιαρούλη» θα μάθουν να ζουν πιο όμορφα και θα υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο καθημερινότητας. Θα έρθουν σε επαφή με ψηφιακά εργαλεία και θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια ιστορία. Στο τέλος του προγράμματος, τα παιδιά θα φτιάξουν τη δική τους ιστορία, με τη διαδρομή του «Βιβλιαρούλη» προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Στο συγκεκριμένο εργαστήρι ο «Ρούλης» μαθαίνει να προστατεύει τα ζώα της πόλης. Στόχοι να μάθουν τα παιδιά να σέβονται και να φροντίζουν τα ζώα, να έρθουν σε επαφή με τα οφέλη της υιοθεσίας αδέσποτων και να συμμετέχουν ενεργά στην προστασία τους.

Το εργαστήρι, που είναι κατάλληλο για παιδιά 5 έως 12 ετών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/12) και ώρα 10:00 πμ στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση