Με συναυλία της Ευ. Ρεμπούτσικα η πρεμιέρα των «Παλαιολογείων»

Ακολουθούν τα «Χορωδιακά»

Τετάρτη, 24 Μάιος 2023 15:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με συναυλία της Ευ. Ρεμπούτσικα η πρεμιέρα των «Παλαιολογείων»

Ξεχωριστές νότες που «αγγίζουν» την ψυχή και την καρδιά, χρώματα και αρώματα με φόντο έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου. Την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 9:30΄ μμ στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα ανεβαίνει επί σκηνής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Παλαιολογείων 2023».

Η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτης, με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την -κινηματογραφικών αποχρώσεων- μουσική της, μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, υπόσχονται να χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά» και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες».

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για όλους, ενώ περίπου από τις 8:00 μμ το βράδυ της Παρασκευής (26/5), στον χώρο όπου γίνεται το πανηγύρι του Μυστρά (στο ύψος του ΙΝ Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου), θα υπάρχει πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν το κοινό μέχρι την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει ισάριθμα δρομολόγια προς το σημείο αναχώρησης (πανηγυρίστρα).

Τρία σύνολα
στα «Χορωδιακά»
Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου (27/5) στον αρχαιολογικό χώρο Μυστρά θα πραγματοποιηθούν τα «Χορωδιακά» 2023. Οι χορωδίες «Αρμονία» της Πρέβεζας, «Ανδρέας Λαζάρου» του Παλαιού Φαλήρου και ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης προσκαλούν το κοινό σε ένα ιδιαίτερο μουσικό χορωδιακό ταξίδι.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti