«Οι σπείρες της γης»

Εργαστήρι για παιδιά στη Βαμβακού

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 10:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι σπείρες της γης»

Σαν έρθουν τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη, τα σαλιγκάρια παίρνουν το σπίτι τους που έχει σχήμα σπείρας και βγαίνουν να χορέψουν στη βροχή. Το βιβλίο του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’ άστρα», θα αξιοποιηθεί ώστε τα παιδιά να ταξιδέψουν στον κόσμο των σαλιγκαριών, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις σπείρες στον κόσμο μας. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (24/9) και ώρα 12:00 στο σχολείο της Βαμβακούς και είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών.

Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να στείλουν τα στοιχεία του παιδιού τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα πέντε ευρώ. 

Σημειώνεται ότι το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), καθώς η βιβλιοθήκη του σχολείου της Vamvakou Revival έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Εθνικών Βιβλιοθηκών και προβαίνει σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης με επίκεντρο πάντα το βιβλίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση