Ανακαλύπτουμε τα «Πνευματικά ζώα» στη Βαμβακού

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2023 15:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακαλύπτουμε τα «Πνευματικά ζώα» στη Βαμβακού

Στη Βαμβακού τα παιδιά αποχαιρετούν τον Σεπτέμβρη και υποδέχονται τον Οκτώβρη με ένα παιχνίδι φαντασίας, ανακάλυψης και βαθιάς επικοινωνίας. Πόσα έχουν να μας μάθουν τα ζώα που αγαπάμε; Μήπως έχουμε κάτι από τη δύναμή τους;

Τα «Πνευματικά ζώα», ένα ιδιαίτερο εργαστήριο που θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε τα ζώα που κρύβουμε μέσα μας και να παίξουμε γύρω από μια φανταστική φωτιά μέσα στο δάσος θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο της Βαμβακούς το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 πμ.

Τα παιδιά και οι φροντιστές τους θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μέσα από τα ζώα επιλογής τους και να επικοινωνήσουν με έναν δημιουργικό τρόπο που θα τους φέρει κοντά τόσο με τους άλλους, όσο και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Η Βίκυ Αδάμου, ηθοποιός, σκηνοθέτης, δραματοπαιδαγωγός και η Φλώρα Καλομοίρη, ηθοποιός και πιστοποιημένη συντονίστρια Messy, Sensory & Clay Play by Hehe θα μάθουν στους μικρούς φίλους για τα ζώα επιλογής και τους συμβολισμούς τους, θα κατασκευάσουν μάσκες, θα κάνουν face painting και θα μπουν σε ένα παιχνίδι ρόλων και αυτοσχεδιασμού.

Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεων στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται ότι η τιμή τη εισόδου ανέρχεται στα πέντε ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti