Γλέντι με τον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Σπάρτη το Σάββατο 2 Μαρτίου

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2024 09:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γλέντι με τον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Σπάρτη το Σάββατο 2 Μαρτίου

Συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης σχεδιάζει ο σύλλογος για την παραμονή της Κυριακής του Ασώτου, Σάββατο 2 Μαρτίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εστίασης «Κουτσογεώργη» του Ηλία Κουτσογεώργη στο Κεφαλάρι Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, με ώρα έναρξης 7.30΄ το απόγευμα.

Όπως αναφέρει ο Γορτυνιακός, «μετά από μία μακρά περίοδο χωρίς τη δυνατότητα πραγματοποίησης της ετήσιας χοροεσπερίδας του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης, φέτος επιχειρείται η διοργάνωση, κατ’ αρχήν, μιας συνεστίασης κι αναλόγως με την επιτυχία της θα επανέλθει του χρόνου η κλασική χοροεσπερίδα του Συνδέσμου με ζωντανή ορχήστρα».

Σύμφωνα με τις προετοιμασίες, το μενού θα είναι πλούσιο, ποιοτικό και προσεγμένο, με κόστος συμμετοχής στα 20 ευρώ. Προσκλήσεις διατίθενται ήδη από τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράκληση του Συνδέσμου είναι, οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των προσκλήσεών τους, ενώ επισημαίνεται ότι στην είσοδο του καταστήματος θα διατεθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη διάθεση των μερίδων φαγητού.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και μουσικό σκέλος, την επιμέλεια του οποίου θα έχει αρμόδιος DJ με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κεφάτα λαϊκά και δημοτικά χορευτικά τραγούδια. Στη διάρκεια της συνεστίασης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση δώρων της λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και καλά δώρα που πρόσφεραν μέλη και φίλοι επαγγελματίες-επιχειρηματίες του Συνδέσμου. Η διάθεση των λαχνών, αξίας 1 ευρώ ο ένας, γίνεται επίσης από τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ και θα ολοκληρωθεί κατά τη συνεστίαση.

«Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα Μέλη και τους Φίλους του ιστορικού Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης να συμβάλλουν με την παρουσία τους στη συνεστίασή μας, από την οποία εξαρτάται η οικονομική στήριξη του Συνδέσμου, για να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του», καταλήγει ο σύλλογος στην προαναγγελία της εκδήλωσης.

Κρατήσεις θέσεων μέχρι την παραλαβή των προσκλήσεων θα δέχεται ο Πρόεδρος κ. Ιωάννη Μητράκος στο τηλ. 6974173163.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti